#20DnoMordaza

octav3

Aquest dimarts 16 de desembre ha arribat al Poble Sec l’onada repressiva de l’Estat. Hem vist com la policia irrompia al barri emportant-se a dues veïnes detingudes i entrant a l’Ateneu Anarquista del Poble Sec. Aquests fets s’emmarquen dins  l’Operació Pandora, una operació contra el moviment llibertari ordenada per l’Audiencia Nacional.

Des de l’Altaveu volem expressar la nostra contundent repulsa cap a aquests tipus d’operacion, així com el nostre màxim suport a les veïnes i companyes detingudes, a l’Ateneu anarquista del Poble sec i la resta d’espais atacats. Tanmateix, denunciem el tracte informatiu dels fets per part d’alguns mitjans de comunicació, còmplice i amb absoluta falta de rigor.

Vivim en un Estat policial on sota l’excusa del terrorisme s’anul·len els drets i les llibertats i es criminalitza qualsevol tipus de dissidència. Perquè la dissidència incomoda.

Estats, policia, polítics, corruptes, bancs, inmobiliàries, estafadors, especuladors… Vosaltres sou els terroristes

Per tot això, sortim al carrer contra una llei autoritària que criminalitza, emmordassa i reprimeix a les classes populars i lluitadores. Ens sumem a la convocatòria de les 12  h a Plaça Universitat i convoquem a anar-hi juntes des del barri.

Ens veiem dissabte a les 11:30 h a la Plaça del Molino.

Llibertat i absolució per a les detingudes!

La repressió no ens aturarà

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *