ARRAN POBLE SEC

 

arranpoblesec

A partir de la unió de Maulets i CAJEI va néixer Arran com a sectorial juvenil de l’esquerra independentista ara fa dos anys, per tal de fer front al capitalisme, al patriarcat, a l’opressió nacional i al racisme.

Arran Poble Sec es consolida com a assemblea l’octubre de 2013. Neix de la necessitat de crear un nou espai al barri per mobilitzar-nos, formar-nos i tractar temes que ens afecten directament com a joves, sense deixar de banda la resta de col·lectius i subjectes polítics.

Des d’un principi ens hem volgut implicar i treballar a i per al barri. Una mostra d’això és que vam convocar el comitè de vaga del 14 de novembre. Ara ja som una quinzena de persones que creiem en la necessitat de vertebrar totes les lluites del barri i socialitzar-nos en totes aquelles que ens mobilitzem al barri.

Per aquest motiu participem activament en projectes com el TrocaSec (el mercat d’intercanvi del barri) o la Plataforma StopPujades, que lluita contra la pujada abusiva del preu del transport públic, i a La Base, el nou ateneu cooperatiu del barri on hem estat participant des de la seva creació i fins a la recent inauguració.

Si estàs interessat/da i vols informar-te del que fem, pots enviar un correu electrònic a:arranpoblesec@gmail.com

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *