Ateneu d’oficis

adoSom un grup de treballadors i treballadores del món dels oficis que pertanyem a l’Ateneu d’Oficis de La Base. Aquest projecte neix de la idea de recuperar antics coneixements i apropiar-se d’ells. Així és com entre les nostres línies a seguir hi ha la de compartir els nostres recursos, tant materials com tècnics. Creiem, doncs, que el saber no és un negoci, sinó un bé comú que ens permet ser autosuficients a les nostres vides. Una eina amb la qual podem autogestionar-nos i trencar amb la diferència entre productors i consumidors on cadascú mira pel seu propi benefici i no pel bé col·lectiu.

Hem començat fent una classe setmanal durant cicles de dos o tres mesos amb els coneixements bàsics de cada ofici. Per a dur-ho a terme, disposem d’un taller autogestionat que paguem entre tots i totes les sòcies que en formem part.

Aquí no obtindràs cap títol que et permeti ser contractat per una empresa ni res semblant. El que pretenem és que coneguis les tècniques bàsiques de l’ofici, aprenguis a utilitzar les eines de manera apropiada i segura i siguis capaç de dissenyar, planificar i desenvolupar una feina per tu mateix/a.

Vine i apunta’t!

Ateneu d’Oficis (C/Hortes, 7, davant l’ateneu La Base).

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *