CooperaSec a la II Fira d’Economia Solidària

cooperasec

CooperaSec participarà activament a la II Fira d’Economia Solidària de Catalunya durant el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre. Hi tindrà un estand propi.

L’objectiu és aprofitar aquest esdeveniment que serveix per donar a conèixer les múltiples iniciatives que arreu del territori i dels barris com Poble sec ja s’estan portant a terme: propostes d’economia al servei de les persones, basades en la cooperació i el bé comú i regida per criteris democràtics, participatius, respectuosos amb el medi ambient i socialment responsables.

Presentarem el treball de CooperaSec TV, participarem en els debats que farem conjuntament amb altres experiències de barris cooperatius, i donarem a conèixer els diferents projectes d’economia solidària que s’estan portant a terme al barri.

Si vols participar com a col·lectiu que esteu incidint des de l’economia solidària al barri com implicar-vos a CooperaSec per fer possible la creació d’una xarxa d’economia solidària al Poble sec, contacta amb nosaltres: cooperasec@gmail.com

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *