COOPERASEC TV

cooperasectvCooperaSec TV és un canal de comunicació audiovisual vinculat a les primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària que es van fer al Poble Sec l’any passat i que elabora i difon material digital per afavorir i enriquir la reflexió i la recerca d’eines sobre cooperativisme i economia social. El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre es presentarà en el marc de la Fira d’Economia Solidària que organitza la XES. Serà el diumenge 27 a les a les 12h a la Zona de Tallers.

El canal va néixer al costat del grup de treball de CooperaSec, amb algunes persones integrants del col·lectiu, per dur a terme una tasca de gravació de totes i cadascuna de les sessions de les jornades i així anar recollint material gràfic que en quedés com a testimoni. A partir d’aquí va sorgir la idea de realitzar unes càpsules (petits vídeos) formatius que mitjançant entrevistes i altres materials dels participants de les jornades resumissin i sintetitzessin cadascun dels àmbits i servisissin com a introducció a la reflexió.

El canal vol acabar esdevenint un punt de partida on inserim materials gràfics que ajudin al debat en tots aquests aspectes. A la Fira d’Economia Solidària es presentarà el canal i algunes de les càpsules ja acabades.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *