GRUP DE LECTURA

lectura

Barcelona compta amb una llarga tradició de grups de lectura. A principis del segle XX, diverses penyes de la ciutat organitzaven reunions, de 10 a 30 persones, per comentar un llibre que havien llegit anteriorment. Però, no es tracta només de llegir i comentar. Va més enllà. Almenys, això és el que es pretén des del Grup de lectura que s’ha creat a l’Ateneu Cooperatiu La Base.

Com a mínim dos divendres al mes es reuneixen per intercanviar idees, conceptes i coneixement. Una forma de, no només llegir més, sinó també d’adquirir una argumentació sòlida i contrastada pels principis que els han portat a buscar un canvi de model econòmic, social i cultural. Un espai on aprofundir en temes com l’autonomia, la solidaritat, l’equitat, la permacultura i la comunitat . De moment, el grup ha llegit llibres com El Estado de Kropotkin o El Calibán i la Bruja de Silvia Federici. No obstant això, tota proposta és benvinguda!

Anima’t a participar el proper 2 de Maig a les 18h. (confirmeu a ateneu@labase.info), on es continuarà amb el llibre El Calibán y la Bruja, a partir del capítol 2. Molts cops no és necessari haver assolit les pàgines establertes de lectura, sinó anar amb ganes de xerrar i reflexionar.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *