La Plataforma Recuperem l’Arnau aixeca el telò

Arnau_retocadaBNAquest desembre, hem omplert el calendari de cites per a encarrilar el procés que hauria de dur el teatre Arnau a tornar a ser un espai viu, un espai d’arts escèniques, un espai per a les veïnes dels tres barris que li donaran vida, i un espai per a la ciutat.

El passat 29 de novembre va tenir lloc la gala “L’Arnau es posa els talons” (que vam tirar endavant amb les companyes de Babàlia): cabaret de varietats, paella, activitats infantils, Djs… però sobretot, molta il·lusió; aquesta gala va ser la primera de moltes que vindran, no ens volem esperar a tenir tot l’Arnau reformat per a recuperar-lo; aquest projecte comença a la plaça Raquel Meller, i des de la Plataforma reclamem que l’Arnau es rehabiliti per fases de tal manera que el més aviat possible puguem ocupar espais de l’edifici. Recuperar l’espai, doncs, i formar-nos per obrir un procés participatiu per les veïnes, els col·lectius i el món de la cultura.

Diumenge 13 de desembre ens vam reunir més de 50 persones en unes jornades de formació on vam parlar de models de gestió, processos participatius, projectes artístics amb vessant social i comunitària… Amb convidades de luxe, com Ateneu de 9B, Can Batlló, El Pou de la Figuera o Nuevo Teatro Fronterizo. Hem començat a pensar col·lectivament cap a on volem anar i queda molt per fer i molt per aprendre però t’animes a fer-ho possible? Escriu-nos a recuperemteatrearnau@gmail.com

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *