NIT DE LLENGÜES

Cada dimarts a les 20:30 a l’Ateneu Cooperatiu La Base, pots combinar un cafè, un te o una cervesa amb una bona conversa en alemany, francès o anglès. Aquesta és la proposta del grup d’intercanvi d’idiomes per aprendre una nova llengua de manera fàcil, amena i promovent la interacció entre les persones.

Es barregen diversos nivells, però, sempre hi ha una persona que domina la llengua i que facilita el fluir de les converses. El tema, el tria el grup ja que l’important és parlar, equivocar-se, rectificar i seguir parlant.

A més, aquesta trobada també pretén desenvolupar-se com un laboratori d’idees, metodologies i activitats vinculades als idiomes. Així que “Nit de llengües” està en contínua evolució per millorar l’experiència d’endinsar-se en una llengua nova o millorar el nivell.

Le petit déjeuner

Els divendres a les 10:00 les persones interessades en millorar o aprendre francès tenen una altra oportunitat. La Nit de llengües, per un dia, es converteix en espai d’esmorzar, combinant l’aprenentatge d’aquesta llengua romanç amb la gastronomia.
Vine i participa!
Come and participate!
Venez participer!
Kommen Sie und machen Sie mit!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *