Revolució a l’Espai de Trobada: les tardes a l’ateneu La Base

edtA l’Espai de Trobada hem començat una petita revolució. Ens agradaria que La Base fos un espai més de tarda que no de nit. On la gent pugui venir a menjar, ajuntar-se amb la resta, organitzar-se o passar l’estona.

Considerem vital la qüestió del menjar, per això us proposem els dilluns musicals amb bons àpats, els dimarts de pizza, els dijous de tapa gratuïta i els divendres de crêpes. Tot a preus populars. Aquesta transformació també arriba als entrepans, ja que renovem la carta donant més espai per a les opcions vegetarianes i incloent opcions veganes. Estarem atentes a veure què us sembla!

D’altra banda, i per rematar la proposta, els dilluns –i un dissabte al mes– els dedicarem a fer concerts i actuacions en un espai que denominem “Cultura de Base”: els dilluns de 20 a 22 h i els dissabtes al migdia, és a dir, en la forma de vermut musical.

La Base és ja un espai d’autoorganització a diversos nivells de la vida quotidiana, és un espai de referència per a moltes persones on exposar les nostres propostes, apostes i inquietuds. Fem que sigui també un espai del barri i per al barri.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *