Assemblea de barri: Debat sobre nous processos polítics

Des de l’Assemblea de barri de Poble Sec volem convidar a totes les persones interessades a participar del debat que estem preparant de cara al diumenge 24 de novembre. Volem fer una assemblea per parlar de “nous processos polítics, participatius i d’empoderament de la ciutadania” que pretenen canviar la relació de forces del sistema establert i introduir noves escletxes que permetin generar espais per caminar cap a un canvi de forces hegemòniques i canviar les peces del joc.

proces-constituentPer això hem convidat a persones vinculades al Procés Constituent (per definir un nou model d’estat i construir la república del 99%), al Parlament Ciutadà (per articular lluites socials i formar un contrapès polític) i al Partido X (poder legislatiu ciutadà i control ciutadà, amb referèndums, vinculants i obligatoris, wikilegislació i wikigovern i transparència en la gestió pública).

Volem conèixer de prop aquests nous camins oberts i fer un debat que permeti veure els peròs i contres d’aquestes noves plataformes, així com els seus punts de contacte o de diferència amb espais com la mateixa assemblea de barri.

Us esperem doncs el 24 de novembre a les 17h a l’Ateneu Rebel (c/Font Honrada, 32-34).

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *