Fira d’Economia Feminista 2014

Els propers 14 i 15 de novembre es celebrarà la Fira d’Economia Feminista 2014 a l’espai veïnal autogestionat de Can Batlló. La fira s’obrirà amb una presentació del projecte amb la col·laboració d’Amaia Pérez Orozco, autora del llibre Subversión feminista de la economía, el dia 14 a la tarda. L’endemà, de 10 a 19 h hi haurà xerrades, tallers, debats, presentació d’experiències i exposició de col·lectius, tot adreçat a repensar i transformar les nostres relacions econòmiques des dels feminismes.

La Fira vol ser un espai de trobada on posar en comú, debatre i crear unes relacions econòmiques feministes. Es tracta de pensar l’economia en un sentit ampli, entenent-la com totes aquelles relacions que establim entre nosaltres i amb l’entorn per assolir unes vides dignes. Formes de producció, distribució i consum que parteixen de les nostres necessitats i desitjos; relacions de treball que defugen de la desigualtat i les relacions de poder, que es basen en la reciprocitat, la solidaritat i el suport mutu.

La Fira acollirà iniciatives i pràctiques d’economia feminista, social, solidària i alternativa. Esperem que us animeu a participar com a col·lectius i a venir a nodrir-nos de les experiències d’economia feminista.

Us hi esperem!

Podeu veure el programa i formalitzar les inscripcions a: firaeconomiafeminista.wordpress.com

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *